Geveltechniek Bergen op Zoom

Kozijnen

Kozijnen

Voor het plaatsten van kozijnen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij plaatsen voornamelijk kunststof kozijnen, maar ook voor andere type kozijnen en vormen van geveltechniek bieden wij diverse oplossingen.

Deuren

Deuren

Wilt u graag een nieuwe schuifpui of uw terrasdeuren laten vervangen? Wacht dan niet langer en ontdek de vele mogelijkheden bij A Plus Geveltechniek. Wij leveren en plaatsen deuren in Bergen op Zoom in allerlei vormen en maten.

Dakkapellen

Dakkapellen

Een dakkapel plaatsen of dakraam plaatsen is specialistisch werk. Wij hebben de kennis en ervaring om een dakkapel in uiterst korte tijd te plaatsen bij u in Bergen op Zoom, waarbij de binnenzijde netjes wordt afgewerkt.

Serres

Aanbouw en serres

Als u graag een aanbouw van uw woning wilt, dan is het aanbouwen van serre een effectieve oplossing. Wij kunnen een serre aanbouwen, een overkapping plaatsen en andere vormen van woning aanbouw realiseren.

Kozijnen in diverse materialen

A Plus Geveltechniek is in Bergen op Zoom ook werkzaam op het gebied van alle aanpassingen aan de gevel van uw woning. Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen van kunststof kozijnen voor ramen en deuren. Wanneer u op zoek bent naar een op maat gemaakte dakkapel kunt u ook bij A Plus Geveltechniek terecht. Naast kunststof werken wij ook met andere materialen. Het is uiteindelijk een kwestie van smaak en de stijl van de woning in Bergen op Zoom waardoor een woningeigenaar kiest voor een bepaald materiaal.

A Plus Geveltechniek werkzaam in Bergen op Zoom

Naast kunststof kozijnen zijn wij ook gespecialiseerd in het plaatsen van een schuifpui, het bouwen van een aanbouw aan uw woning en het plaatsen van een overkapping. A Plus Geveltechniek werkt in Bergen op Zoom en in de rest van zuid-west Nederland. Wij zijn al 10 jaar werkzaam binnen dit vakgebied en hebben onze lat hoog liggen. Wilt u vooralsnog alleen informeren naar de mogelijkheden of wilt u advies over een specifieke werkzaamheid op het gebied van geveltechniek? Dan kunt u ons vrijblijvend contacteren. Gebruik hiervoor het contactformulier of bel ons op telefoonnummer 0165-505658. Onze medewerkers staan u graag te woord. Daarnaast vinden wij het geen punt om bij u in Bergen op Zoom langs te komen om uw woning te bekijken in combinatie met uw verbouwplannen, hoe groot of klein ook.

De specialismen van A Plus Geveltechniek voor u opgesomd:

  • Op maat maken en plaatsen van dakkapellen op dakkapel in Bergen op Zoom;
  • Een aanbouw of serre aanbouwen;
  • Kleinere ingrepen zoals: het plaatsen van een schuifpui of een overkapping;
  • Adviseren over en bij diverse werkzaamheden op het gebied van geveltechniek.

Geveltechniek Bergen op Zoom

Op onze dakkapellen krijgt u maar liefst 15 jaar garantie. A Plus Geveltechniek kan in een betrekkelijk korte tijd deze ingreep voor u in Bergen op Zoom uitvoeren. U zit dus niet langer dan nodig met bouwmaterialen, gereedschappen en vaklieden in uw woning.

Advies of informatie over kozijnen, ramen of deuren?

Wilt u graag meer weten over onze geveltechniek of heeft u een specifieke vraag waar u ons advies bij nodig heeft? Wij helpen u graag. Eventueel komen wij bij u in Bergen op Zoom langs om met u mee te kijken en u te adviseren. Woont u niet in Bergen op Zoom, maar wilt u wel graag gebruik maken van onze diensten? Informeer dan bij onze medewerkers over de mogelijkheden voor een aanbouw, serre, schuifpui, terrasdeur, dakkapel, overkapping, kozijn of dakraam in Bergen op Zoom. Ons telefoonnummer is 0165-505658. Voor de beste geveltechniek in Bergen op Zoom moet u bij A Plus zijn.

A Plus Geveltechniek is er voor al uw werkzaamheden in Bergen op Zoom

Wij zijn er voor al uw gevelwerkzaamheden. Hieronder ziet u welke diensten wij voor u kunnen uitvoeren.