Dakkapel

Dakkapel

Breid uw dak uit

Wilt u graag een nieuwe dakkapel, maar bent u er nog niet uit waar en waarvan deze moet zijn? Wist u dat wij bij A Plus Geveltechniek diverse oplossingen hebben voor een dakkapel op maat? Wilt u meer weten over onze dakkapellen? Of wilt u eerst wat werk uit onze handen zien? Kijk bij Referentie en bij Ons Werk. Hier kunt u zien welke ervaringen andere klanten van A Plus Geveltechniek hebben met ons werk. Dat wij trots zijn is waarschijnlijk vanzelfsprekend, maar kijk zelf ook maar eens of onze diensten passen bij uw verwachtingen.

Een nieuw dakkapel speciaal op maat voor u

Omdat lang niet ieder dak hetzelfde is en iedere klant verschillende verwachtingen van een dakkapel heeft, maken wij iedere dakkapel op maat. Wij kijken samen met onze klant naar de wensen en de functionaliteit waaraan de dakkapel moet voldoen. In deze tijd zijn er veel mogelijkheden op het gebied van dakkapellen. Wij gebruiken hoogwaardige producten en materialen. Bij de materiaalkeuze kijken wij naar de stijl van de woning en haar bewoners. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor de kunststof gevelafwerking, maar wij kunnen voor u ook houten oplossingen op maat maken. Het is afhankelijk van uw wensen. En bij sommige huizen is een houten dakkapel nou eenmaal mooier. Overigens is het goed te vermelden dat de kunststoffen afwerking van dakkapellen en kozijnen door de jaren heen steeds verder gevorderd is. Het is vaak al nauwelijks zichtbaar of er met hout of kunststof is gewerkt. Het grote voordeel van kunststof is dan weer dat de dakkapel een langere levensduur heeft en nauwelijks onderhoud. Hooguit moet het eens in de zoveel tijd schoongemaakt worden.

Bouw van een prefab dakkapel

Een dakkapel van A Plus Geveltechniek heeft de volgende voordelen:

  • Er is veel mogelijk qua materialen en afwerking;
  • Aangepast aan uw wensen en verwachtingen;
  • Binnen één dag geplaatst;
  • 15 jaar garantie;
  • Prettige prijs-kwaliteitsverhouding.

Natuurlijk zijn er meer voordelen. Informeer bij A Plus Geveltechniek als u meer wilt weten.

Contact en meer info

Wilt u graag meer weten over onze oplossingen op het gebied van dakkapellen, bel ons dan voor meer informatie. Ons telefoonnummer is 0165-505658. Ook voor andere oplossingen op het gebied van geveltechniek kunt u onze hulp inroepen. Denk hierbij aan kunststof kozijnen, maar ook een aanbouw aan uw woning. Onze medewerkers staan u graag te woord om u meer te kunnen vertellen over onze specialismen. Voor een op maat gemaakte dakkapel kiest u toch ook voor de kwaliteit van A Plus Geveltechniek?