Dakkapel plaatsen

Expert op en naast het dak

Wilt u graag een dakkapel laten plaatsen, maar heeft u geen idee waar u een goede vakman kunt vinden? A Plus Geveltechniek is dé expert op dit gebied. Wij kunnen u helpen bij het uitkiezen van de juiste dakkapel en kunnen deze vervolgens ook voor u plaatsen. Op diverse plaatsen in Nederland zijn wij dagelijks werkzaam en wij hebben inmiddels al vele tevreden klanten. Naast het plaatsen van dakramen en -kapellen zijn wij ook zeer sterk in andere vormen van geveltechniek. U kunt hierbij denken aan het bouwen van een aanbouw, serre of veranda. Wij zijn echter specialist op het gebied van adviseren over- en plaatsen van- kunststof kozijnen. Het combineren van onze expertise, zoals een dakkapel van kunststof behoort dan logischerwijs ook tot de mogelijkheden.

Een dakkapel plaatsen, zo gepiept!

Wanneer u serieus overweegt een dakkapel te laten plaatsen, kunt u advies inwinnen bij onze monteurs. Wij werken met diverse en hoogwaardige materialen. U heeft dus ruime keuze als u een dakkapel op maat wilt laten maken. Onze vaklieden komen bij u langs om uw dak in te meten. Vervolgens bespreken we samen met u de mogelijkheden. U heeft natuurlijk verwachtingen en wensen van uw nieuwe dakkapel. Wij weten alles van de technische en juridische beperkingen en mogelijkheden. Zo moet er soms een vergunning bij de gemeente aan worden gevraagd. Overigens kunt u dit voor zijn door te kiezen voor precies de juiste afmetingen. Wij kunnen u hierbij adviseren. Eventueel vragen wij voor u ook de vergunning aan. Na ruim 10 jaar ervaring kunt u dit zorgeloos aan ons overlaten.

Dakkapel plaatsen

Het proces voor het plaatsen van dakkapellen

  • Ga bij uzelf na waarom u de dakkapel wilt. Meer ruimte, licht etc?
  • Bepaal de gewenste afmetingen en ga na of dit realistisch is en aansluit bij uw doel
  • Controleer of u vergunningplichtig bent. Onze medewerkers helpen u hierbij
  • Bepaal samen met onze vakman welke materialen het beste aansluiten bij uw woning
  • Laat dakkapellen bij A Plus Geveltechniek op maat maken en plaatsen

Afspraak plannen? Meer info?

Bent u geïnteresseerd in de vakkundige en doelmatige aanpak van A Plus Geveltechniek? Of wilt u meer informatie over onze op maat gemaakte dakkapellen en het plaatsen hiervan? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 0165-505658. Voordat u een dakkapel laat plaatsen, wilt u natuurlijk wel de beste vakman gesproken hebben; A Plus Geveltechniek.