Werkzaamheden

Van kozijnen tot complete aanbouw

Een serre bouwen, het monteren van aluminium, houten of kunststof openslaande deuren en kozijnen, kunststof gevelpanelen, het plaatsen van dakkapellen of een complete uitbouw aan een huis: A Plus Geveltechniek in Hoeven is hét adres voor grote en kleine verbouwingen in Hoeven, Roosendaal en omliggende gemeenten.

Wij doen alles wat uw gevel ook maar enigszins verandert. Daarbij kunt u denken aan het plaatsen van kunststof kozijnen, het aanbrengen van kunststof gevelpanelen, het monteren van rolluiken (ook een rolluik voor uw dakkapel), een glazen aanbouw, het bouwen van een veranda of het plaatsen van zonwering.  Wij gaan uit van uw wensen. Voordat we aan de slag gaan leggen we u eerst duidelijk voor wat het gaat kosten, in een duidelijke en overzichtelijke offerte. Zo weet u precies wat de aanbouw van uw woning een dakkapel, zonwering of kozijn gaat kosten, van begin tot eind. Geen verborgen kosten, geen kleine lettertjes, dus geen verrassingen achteraf.

Ervaar waar een klein bedrijf als A Plus Geveltechniek groot in kan zijn, door uw wensen kenbaar te maken bij onze adviseur. Vraag ook een offerte aan!

Al onze kozijnen voldoen aan de geldende normen van het KOMO attest en SKG normen. Onze kozijnen voldoen voorts aan het PKVW (Politie Keurmerk Veilig Wonen).