Aanbouw woning

Laat de bureaucratie maar aan ons over

U wilt graag een aanbouw aan uw woning, maar u wilt zich niet verliezen in het web van bureaucratie en mogelijkheden? Geen nood, bij A Plus Geveltechniek rekenen wij aanbouwen tot onze expertise. Al ruim 10 jaar hebben wij ervaring op dit gebied. Het enige waar u aan hoeft te denken zijn de uitstraling van uw woning, het uitgebreide woonplezier en wat u er met deze extra ruimte allemaal aan mogelijkheden bij krijgt. Een aanbouw hoeft niet zo ingewikkeld te zijn als u kiest voor de experts van A Plus geveltechniek.

Zoveel mogelijkheden

Alvorens wij tot actie overgaan vragen wij aan onze klanten wat de reden is voor de nieuwe aanbouw aan de woning. Gaat het u om meer ruimte in uw woning? Of wilt u juist meer licht? Wat wilt u met de extra ruimte doen? Allerlei vragen die belangrijk zijn om van tevoren beantwoord te hebben. Het is namelijk voor de bouwkundige van essentieel belang bij het voorbereiden van de aanbouw. Misschien wilt u een badkamer laten plaatsen in de aanbouw. in zo’n geval moeten wij rekening houden met de waterafvoer en -toevoer. Ook moeten wij dan zorgen voor de verbinding met de riolering. Wij hebben ontzettend veel ervaring op dit gebied en wij kunnen ook veel voor uw woning betekenen. Soms betekent dit ook dat we dan de expertise van een derde inroepen. U hoeft hier gelukkig niet meer aan te denken als u uw aanbouw door ons laat bouwen aan u woning. U kunt deze klus met een gerust hart aan ons overdragen.

Aanbouw woning

Dit zijn de redenen waarom anderen ook voor A Plus Geveltechniek kiezen

  • Goed bereikbaar voor vragen;
  • Gemakkelijk een afspraak plannen met onze experts;
  • In een betrekkelijke korte tijd uw klus goed geklaard;
  • Veel ervaring;
  • Een mooi afgewerkt resultaat waar u jarenlang zorgeloos van kunt genieten.

Wilt u ook een aanbouw aan uw woning laten bouwen door A Plus?

Wilt u uw woning ook laten uitbreiden door onze veelzijdige vakmannen? Dat kan. Neem eens vrijblijvend contact met ons op door naar ons telefoonnummer te bellen. Bel 0165-505658. Er zijn veel mogelijkheden als u een aanbouw overweegt. Wilt u weten voor welke kosten u komt te staan als u een aanbouw laat bouwen door ons? Wij kunnen voor u een vrijblijvende offerte opstellen. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. Voor een professioneel gebouwde aanbouw aan uw woning, laat u A Plus Geveltechniek de klus klaren.