Dakraam plaatsen

Meer licht, meer lucht

Wilt u graag meer lichtinval in een donkere zolderkamer, dan is een dakraam plaatsen voor u een geweldige uitkomst. Bij A Plus Geveltechniek kunnen wij u adviseren bij het plaatsen van een dakraam en wij kunnen deze ook voor u plaatsen. Wij hebben diverse oplossingen die voor u de gewenste lichtinval kunnen bieden. Misschien twijfelt u nog of u een dakraam of een dakkapel wilt laten plaatsen. Wij kunnen samen met u bekijken welke oplossing het best passend is in uw ruimte. Een dakraam plaatsen heeft als voordeel dat deze aanzienlijk goedkoper is dan een dakkapel. Overigens krijgt u logischerwijs meer praktische ruimte wanneer u voor een dakkapel kiest, maar als u een hoge bovenverdieping heeft, dan is het het plaatsen van één dakraam of meerder dakramen een zeer stijlvolle mogelijkheid.

Binnen een mum van tijd een dakraam laten plaatsen

Want ook dat is een bijkomend voordeel. Bijna iedere bovenverdieping is geschikt voor een dakraam. De toename van het lichtinval is overweldigend. Met de hedendaagse techniek is het ook steeds makkelijker om uzelf ook op warme dagen te behoeden voor de warmte die een bovenverdieping van zichzelf al vasthoudt. Door onze thermische technologieën kunnen wij u helpen aan de modernste dakramen. U kunt kiezen voor een dakraam van kunststof, maar ook de traditionele houten dakramen kunt u door ons laten plaatsen. Wij willen u graag meer vertellen over alle mogelijkheden die wij te bieden hebben. Daarbij kunnen wij voor u oplossingen aandragen voor de raambekleding. En ook als u op warme dagen uw ramen wilt openen, zorgen wij voor passende raamhorren.

Dakraam plaatsen

De voordelen van dakramen bij A Plus Geveltechniek

  • Wij hanteren een scherpe prijs-kwaliteitsverhouding;
  • Wij voorzien u graag van passend advies;
  • Wij denken met u mee en dragen oplossingen aan;
  • Wij maken ook ramen op maat;
  • Wij plaatsen de ramen snel, inclusief een mooie afwerking;

Kortom, u hoeft zelf niets te doen voor die extra lichtinval. U hoeft alleen maar een keuze te maken uit onze talloze producten en materialen. Maar ook hierbij zullen wij u ondersteunen.

Een offerte op laten stellen?

Wilt u graag meer weten over de service van A Plus Geveltechniek? Laat u dan door ons informeren. Onze medewerkers willen u graag te woord staan. Van tevoren stellen wij een scherpe offerte op zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Bel vandaag nog 0165-505658 als u ook graag binnenkort een dakraam wilt laten plaatsen.