Over ons

Ruim 10 jaar aan ervaring

A Plus Geveltechniek heeft al sinds het begin van deze eeuw ervaring met aan- en verbouw van huizen. Met veel plezier helpen we iedere klant met het uitkiezen van geschikte materialen en ontwerpen. Of het nu gaat om:

  • Kunststof, aluminium of houten kozijnen;
  • Voordeuren of openslaande deuren;
  • Een uitbouw of aanbouw bij uw huis;
  • Het plaatsen van een serre;
  • Het ontwerpen, plaatsen en afmonteren van een dakkapel;
  • Of het plaatsen van kunststof gevelpanelen.

Onze adviseur van A Plus Geveltechniek legt alle voor- en nadelen uit en maakt samen met u de keuze. Vervolgens wordt uitgebreid besproken wat er gaat gebeuren en hoe lang dat gaat duren. Bij iedere stap adviseren wij u en beantwoorden wij met plezier alle vragen die u heeft. Iedere klus wordt tot in de puntjes afgewerkt, tot u helemaal tevreden bent! En heeft u achteraf nog vragen, dan kunt u ze gerust nog stellen. Maak direct een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

A Plus Geveltechniek is klein, maar juist daarom erg persoonlijk. Dat is wat A Plus Geveltechniek onderscheidt van anderen.

Kwaliteit mag wel wat tijd kosten. De extra investering in tijd betaalt zich altijd dubbel en dwars terug. Immers door meer aandacht aan onze klanten te besteden hebben wij na afronding van een project ook altijd meer tevreden klanten.

Wij nemen de tijd voor iedereen, hoeveel vragen we ook moeten beantwoorden en hoeveel uitleg we ook moeten geven. Dat geldt zowel voor kleine klussen zoals het monteren van rolluik en zeker voor grote klussen als het monteren van een dakkapel. Als je aan iemands “thuis” komt, wil je dat wel zo perfect mogelijk doen doen. Daarom adviseren we graag uitgebreid over de mogelijkheden, en laten zo de klant een goed afgewogen keuze maken.”

Wij streven naar 100% klanttevredenheid. Wij willen onze klanten altijd centraal stellen. Uw eisen en wensen zijn voor ons het vertrekpunt voor de uitvoering van onze opdracht.

Wij nemen daarom de tijd voor iedereen. Daarin willen we ons nadrukkelijk onderscheiden.

Behalve tevreden klanten willen wij ook graag bijdragen aan een duurzame wereld door bewust om te gaan met grondstoffen en materialen, bij te dragen aan energie zuinige oplossingen en te streven naar een gezond leefklimaat.