Serre aanbouwen

Voor welke look gaat u?

Wilt u graag uw woongenot laten uitbreiden door bijvoorbeeld een serre te laten aanbouwen aan uw woning? Denk aan de extra ruimte en de heerlijke natuurlijke lichtinval die dit met zich meebrengt. Het aanbouwen van serres heeft vele voordelen. De extra lichtinval hadden we al genoemd, maar een groot bijkomend voordeel is de opbouw van de serre. Deze bestaat veelal uit flinke raampartijen. Dit is ook een van de verschillen met een aanbouw. Met een serre haalt u gevoelsmatig een stukje buiten naar binnen. Er zijn veel mogelijkheden wanneer u een serre laat aanbouwen. Denk alleen al aan de materiaalkeuze. Gaat u voor een industriële look, door voor een stalen constructie te kiezen of houdt u het liever natuurlijk, door bijvoorbeeld voor hout te kiezen. Bij A Plus Geveltechniek willen we graag met u meedenken, voordat u iets aan uw woning laat aanbouwen. Door onze ruim 10 jaar ervaring hebben we al vele soorten constructies gebouwd en voorbij zien komen. Wij kunnen en willen u dus ook graag helpen aan een serre die helemaal bij uw stijl en de stijl van uw woning past.

Een serre aanbouwen heeft zo zijn voordelen

Bent u nog aan het twijfelen tussen het aanbouwen van een aanbouw en een serre? Weet u ook wat de verschillen tussen beide zijn? Naast een verschil in de kosten, kan het ook zo zijn dat u bij het aanbouwen van een aanbouw wel een vergunning aan moet vragen en bij een serre niet. Ga dit van tevoren na bij uw gemeente. U kunt hier in ieder geval veel tijd mee besparen. Een aanbouw is in beginsel kostbaarder dan serres, maar in principe is dit ook afhankelijk van de keuze voor het materiaal en de vaklieden die u hiervoor laat komen.

Wanneer u bij het aanbouwen kiest voor de dienstverlening van A Plus Geveltechniek, dan zijn dit de voordelen:

  • Ruime keuze in materialen en producten zoals raampartijen;
  • Verschillende stijlen mogelijk, zowel industrieel als landelijk;
  • Snelle, doeltreffende en vakkundige plaatsing;
  • Geplaatst door ons team van experts op het gebied van serres;
  • U bespaart aanzienlijk op de kosten.

Serre aanbouwen

Meer weten over onze dienstverlening?

Wilt u graag de mogelijkheden bespreken of eerst meer informatie? Bel dan vandaag nog met A Plus Geveltechniek. Telefoonnummer 0165-505658. Een mooie serre aanbouwen hoeft niet duur te zijn, maar wel goed!