Overkapping

Praktische en mooie oplossing

Een overkapping kan een uitstekende oplossing zijn als u graag de praktische ruimte van uw woning wilt vergroten, maar niet gelijk een hele aanbouw aan uw woning wilt laten bouwen? Door het laten plaatsen van een overkapping en niet zelf aan de slag te gaan met hamer en zaag, kunt u zichzelf behoorlijk wat ellende besparen. Bij A Plus geveltechniek zijn wij gespecialiseerd in allerlei oplossingen rondom de gevel van de woning. Een overkapping kan diverse functies hebben. Het ligt aan uw wensen en verwachtingen hoe deze er uiteindelijk uit komt te zien. Wij van A Plus Geveltechniek kunnen u ondersteunen met extra informatie en advies. Vraag eens naar de mogelijkheden.

De expert schiet u te hulp

Als u het laten bouwen van een overkapping daadwerkelijk overweegt, dan is het handig om te weten welk doel deze dient. Een overkapping ter verlenging van uw woonkamer heeft een andere benadering nodig dan een overkapping die uitsluitend dient als carport of fietsenstalling. Misschien heeft u hier al over nagedacht, maar misschien ook niet. Wellicht kunt u hier wat praktische ondersteuning bij gebruiken. De experts van A Plus Geveltechniek kunnen u hier prima bij ondersteunen. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies wat u nodig heeft. Wij kunnen u helpen bij het kiezen van materialen en diverse afwerkingen hiervan. Weet u nog niet of een overkapping iets voor u kan zijn?

De voordelen van een overkapping

  • Als fietsenstalling; staan uw fietsen te allen tijde droog waardoor deze langer meegaan;
  • Als carport; kunt u droog uit uw auto stappen;
  • U beschermt de lak tegen vogelpoep en nadelige effecten van weersinvloeden;
  • Als veranda; u kunt tot laat in het najaar buiten eten en borrelen;
  • Voordeliger dan het bouwen van een serre of andere aanbouw;
  • Veelzijdig en duurzaam.

Geveltechniek Dordrecht

Informatie nodig?

Wilt u graag weten of de overkapping een uitkomst voor u kan zijn? Onze medewerkers van A Plus Geveltechniek staan u graag te woord om alle mogelijkheden te bespreken. Eventueel komen wij bij u langs om te bezien of het voor u de juiste oplossing is. Wij denken graag met u mee. Wilt u dit ook? Bel dan vandaag nog: 0165-505658. Voor de mooiste en meest praktische overkapping moet u bij de expert op dat gebied zijn: A Plus Geveltechniek.