Referenties

Wat zeggen klanten over ons?


Voor de familie Stehouwer in Zevenbergen hebben wij een verbouwing gerealiseerd. Bekijk hier enkele foto's van de verbouwing.

Familie Stehouwer

Beste Stan, Graag wil ik je met dit schrijven bedanken voor alle goede werkzaamheden en het nakomen van de gemaakte afspraken. Via mijn collega S. kreeg ik een telefoonnummer van “De dakkapelman”, Jeroen werkelijk deze kerel heeft de mooiste dakkapellen vertelde hij me. En wat hij me vertelde is waar. Zo doende dat ik samen met mijn vrouw in oktober 2014 om de tafel zat bij ons thuis om een gesprek te hebben met Stan over onze wens voor een dakkapel. Het ging hierbij om een dakkapel aan de voorkant van het huis waarvoor een vergunning vereist is. Bij ons huis zat een betonnen gording op een vervelende plaats en moest dus ook weggenomen worden. (Later gewogen met de kraan en had hij een gewicht van 500 kg). Niemand met dit type huis bij ons in de wijk heeft een dakkapel aan de voorzijde dus waren wij de eerste.Dat deze gording weggenomen moest worden was allemaal geen probleem. Op december zou Stan met zijn mannen komen om het klusje op een dag te klaren. Alles verliep volgens de afspraken, tussendoor vooraf kreeg ik van Stan regelmatig een afbeelding per Whatsapp om de ontwikkeling in de werkplaats van Stan van onze nieuwe dakkapel te volgen. Stan en zijn personeel weten van wanten op 6 december was het resultaat een prachtig mooie dakkapel stuc klaar. 2 jaar later hebben we Stan opnieuw ingeschakeld om ook bij het huis van de buren hetzelfde klusje te klaren. Opnieuw met een prachtig resultaat. Stan we willen graag bedanken voor je meedenken en het fijne samenwerken je bent een prettige, nette kerel die doet wat hij beloofd. Wie weet hebben we in de toekomst opnieuw een opdracht voor je. Groeten Jeroen en Jessica van Poppel

Jeroen en Jessica van Poppel

Gisteren binnen 1 dag deze prachtige dakkapel gezet bij ons op ons nieuwe huis. Het wordt steeds mooier, wat een geweldige ruimte erbij. Vakkundig, kwalitatief en letterlijk en figuurlijk hoogstaand werk geleverd door A. Plus Geveltechniek uit Hoeven! Top


Wij wilde jullie nog even bedanken voor de mooie oplevering van onze ramen. Het ziet er allemaal heel erg mooi uit, echt toppie. We zijn er erg blij mee. mvg fam perez

Fam. Perez, Gerard Doustraat 32, Roosendaal.

Hierbij willen we jullie nogmaals bedanken voor de werkzaamheden die jullie eind 2011 bij ons uitgevoerd hebben. Na verschillende offertes en informatieve gesprekken hebben we uiteindelijk besloten om niet alleen een dakkappel door A-Plus te laten plaatsen, maar eveneens alle kozijnen te laten vervangen voor kunststof kozijnen en ook de boeiboorden te laten voorzien van kunststof. Al met al een hele klus, maar deze is door jullie perfect uitgevoerd! We zijn zeer tevreden over de kwaliteit van het geleverde werk en de door jullie verleende service. Het was niet altijd even prettig werken met het weer, maar ondanks dat is alles altijd netjes afgewerkt en opgeruimd. We zien jullie graag binnenkort terug voor de laatste afrondende werkzaamheden! En uiteraard willen bij deze ook A-Plus zeker aanbevelen bij anderen!

Edgar en Tessy van Aert, Piet Mertenshof 26 te Zundert.

Wij hebben voor onze woning gezocht naar een firma die kunststofkozijnen kon plaatsen. In eerste instantie alleen voor de ramen van de voorgevel. Na een prettig gesprek over onze wensen kregen we een offerte waarin al onze wensen goed waren verwoord. Ook over de prijs waren we het snel eens. De afspraken over de montage werden keurig nagekomen. Over de montage zijn we ook zeer tevreden en de afwerking is uitmuntend. Gelet op deze ervaring hebben we ook voor de achtergevel en de buitendeuren afspraken gemaakt. Ook hiervoor geldt dat de offerte goed was en de montage weer tot grote tevredenheid is uitgevoerd. De mensen van Aplus zijn vakbekwaam en vriendelijk; het is prettig werken met dit bedrijf. Kortom: een aanrader voor iedereen die kunststofkozijnen en/of –deuren zoekt.

Leny en Peter van de Ven, Roosendaal.

Graag willen wij onze complimenten overbrengen aan: A Plus Geveltechniek. Een fijn bedrijf om mee samen te werken, vakmensen, netjes in de afwerking. Ze hebben aan al onze wensen voldaan die wij voor ogen hadden toen we hadden besloten dat onze woonkamer aan een metamorfose toe was. A Plus geveltechniek, terecht een Applaus! met een plus.

Fam. Hoogers, Hoeven.

Na een uitgebreid advies aan huis, wat overigens als zeer prettig werd ervaren, ontvingen wij de offerte na een aantal dagen op de deurmat. Een uitgebreide en nette offerte. En ook de kozijnen netjes per stuk geprijsd. Alle afspraken die we verder met A Plus maakten werden ook goed nagekomen. De montage van onze kozijnen verliep goed, en alle rommel werd opgeruimd. Al met al een aanrader!

Fam. Maas, Dordrecht.

Wij wilde slecht 1 kozijn maar daar werd alle aandacht en moeite aan geschonken. En een ik vond een groot pluspunt: geen aanbetaling! Ervaar inderdaad waar een klein bedrijfje groot kan zijn.

Fam. Duinkerke, Etten-leur.

Wij hebben een dakkapel laten plaatsen door A Plus Geveltechniek. We hebben de dakkapel eerst uitgebreid doorgesproken met de adviseur. En een offerte ontvangen en alles wat we besproken hadden stond keurig vermeld in de offerte. De dakkapel werd in 1 dag geplaatst en is ook helemaal afgewerkt. Een goed stukje werk, wij zijn trots op onze dakkapel.

Fam. van de Heuvel, Breda.
 • 1
 • 2

  Direct contact

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Telefoonnummer (*)

  Straat en huisnummer (*)

  Woonplaats (*)

  Uw bericht

  Bewijs dat je menselijk bent door te selecteren de auto.

  Waarom kiest u voor ons?

  1. Waar een klein bedrijf, groot in kan zijn.
  2. Prijs tegenover kwaliteit.
  3. Service en klantvriendelijkheid staan bij ons bovenaan.
  4. Vakmanschap met ervaren mensen.
  5. Eerlijkheid duurt het langst.