Kunststof kozijnen

Hout is beter, toch?

Er zijn veel verschillende meningen en standpunten als het gaat om kunststof kozijnen. De één gebruikt het argument van duurzaamheid en de levensduur bij kunststof en de ander esthetische argumenten bij hout. Over smaak valt overigens te twisten. Bij A Plus Geveltechniek helpen wij onze klanten graag van hun voordelen over kunststof af. Wist u namelijk dat de hedendaagse kunststof kozijnen inmiddels nauwelijks meer te onderscheiden zijn van de houten varianten? A Plus Geveltechniek is inmiddels expert op het gebied van diverse kozijnen. En daar moet je wel wat voor doen natuurlijk. Lees vooral verder als u meer wilt weten over deze duurzame oplossing.

Zo veel kleuren en afwerkingen

Bij onze Product Info (LINK) is te zien welke mogelijkheden er zijn qua afwerking van de kozijnen. Zo kunt u kiezen uit allerlei RAL-kleuren, maar u kunt ook kiezen uit een houtlookafwerking. Denk hierbij aan de kleuren: gouden eik, notenboom, mahonie en rustiek eiken. Het kozijn van kunststof is hierdoor niet of nauwelijks meer van echt hout te onderscheiden. U maakt het plaatje helemaal af als u kiest voor de K-vision Reproline. Deze afwerking wordt gekenmerkt door een specifieke naad in de hoek van het kozijn, waardoor het lijkt alsof er klassieke kozijnen zijn geplaatst. Deze kozijnen hebben echter (in tegenstelling tot het houten kozijn) het grote voordeel dat u het kunststof niet hoeft te schuren en lakken om de vijf jaar. Sterker nog, dat raden wij zeer af. Naast het buitenmateriaal heeft u ook keuze in het materiaal en de techniek van het raam dat bij een kozijn hoort. Hiermee doelen wij met name op de techniek en de mate van isolatie. Vraag naar de mogelijkheden of kijk bij Product Info.

Kunststof kozijnen

Voordelen van kunststof kozijnen

  • Hoogwaardig kunststof;
  • Voldoet aan de voorwaarden van het ‘Politie Kenmerk Veilig wonen’;
  • Onderhoudsarm;
  • Veel keuze in kleuren en afwerking;
  • Zeer scherpe prijzen.

Meer info?

Heeft u de voordelen op u in laten werken en heeft u uw keuze gemaakt? Of wilt u toch nog een beetje meer informatie over onze kozijnen? Onze medewerkers helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Wij zijn tenslotte de expert op dit gebied. Ook als u op zoek bent naar een bijpassend dakkapel of andere producten op het gebied van geveltechniek, kunt u bij ons terecht. Ons telefoonnummer is: 0165-505658. U weet nu in ieder geval dat u voor hoogwaardige kunststof kozijnen bij A Plus geveltechniek moet zijn.